Хотели близо до летище Дъблин

Night Bridge in Dublin

Поради многобройните продажби на билети на Aer Lingus с прекачване в Дъблин, понякога може да е полезно да останете да пренощувате на летището, тъй като се налага прекачване през нощта. По същия начин хотел в близост до летището може да бъде полезен при много ранно заминаване или късно пристигане.

Хотели в близост до терминала

На територията на летището има два качествени хотела:

Цените на всички хотели са сходни и започват от 180 eur на вечер.

Хотели в околността

Идеална алтернатива е Clayton Hotel Dublin Airport 4*, който е с една трета по-евтин от тези в терминала и предлага 24-часов трансфер от летището, което е на 2,5 километра. Предлагат се и семейни стаи за двама възрастни и две деца на почти същата цена като двойна стая.

На пешеходно разстояние от терминала се намират също Carlton Hotel Dublin Airport **** и Premier Inn Dublin Airport ***, който също предлага семейни стаи и безплатна закуска за деца, ако има поне 1 възрастен, който плаща.

Настаняване за нощувка в терминала

И двата терминала са отворени 24 часа в денонощието и е възможно да се пренощува в сградите.

Напразно обаче ще търсите удобни места в обществените зони на терминалите. Пътуващите решават този проблем, като спят на земята върху матраци. Очаквайте обаче най-тихите места да бъдат заети около 22:00 часа.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.