Трансфер на летище Бургас

Бургас

Летище Бургас посреща пътници с един малък модерен терминал, който е само на един етаж. Секцията за заминаващи е разположена вдясно, а тази за пристигащи - вляво.

Ако по време на пътуванията си в България използвате и летище VAR Варна, няма да пропуснете факта, че разположението и архитектурното оформление на терминалите, както и обслужващите помещения са абсолютно идентични с тези на летище Бургас.

Евтини хотели в близост до летище Бургас

Непосредствено зад зоната за контрол на сигурността с изходите за заминаване към страните от Шенгенското пространство. Вдясно от ресторанта на Макдоналдс се преминава през паспортния контрол към изходите за заминаване към страните извън Шенгенското пространство.

Карта на терминала можете да намерите на уебсайта на летището.

Трансфер между полетите

Летище Бургас не е типичен трансферен възел и поради това не разполага с директна транзитна зона за трансфер.

Ако планирате да се прехвърлите тук самостоятелно, ще трябва да излезете в обществената зона, да се регистрирате отново и да преминете отново през проверката за сигурност.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.