Услуги на летище Брюксел Шарлероа

Брюксел

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Brussels Charleroi Airport. Къде е най-доброто място за хранене и пазаруване?

Намерете хотели в Брюксел

Интернет и Wi-Fi

На цялото летище е наличен неограничен безплатен Wi-Fi. Свържете се с мрежата "Wifi на летище Шарлероа".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Белгия на същата цена, както в родната си страна.

В противен случай се сдобийте с електронна сим карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти и кафенета

Терминал 1 разполага с доста широк набор от закуски и ресторанти, включително кафене Starbucks и заведение за бързо хранене Burger King.

На Терминал 2 има само две малки кафенета Airport Bar.

Магазини и супермаркети

Магазините също са съсредоточени предимно в Терминал 1, където ще намерите няколко безмитни магазина и магазини за дрехи или стоки от първа необходимост за пътуване. На Терминал 2 има само един малък безмитен магазин.

Можете да посетите мини-маркета на Louis Delhaize в залата за пристигащи на Терминал 1, който работи от 08:00 до 19:00 ч.

Съхранение на багаж

Шкафчета за съхранение на багаж до 14 дни се намират пред Терминал 1.

За 24 часа платете 8 eur.

Салон

Има и малък салон, The Lounge. Входът се заплаща на информационното бюро в обществената зона на летището, която е 30 eur (28 eur при плащане онлайн) и включва леки освежителни напитки, удобни столове и достъп до интернет за 4 часа.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.