Услуги на летище Бърно

Brno

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Brno Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Сравняване на хотели близо до летище Бърно

Интернет и Wi-Fi

Wi-Fi е безплатен на цялата територия на летището. Свържете се с горещата точка "AIRPORT".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Чешката република на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай бързо и лесно се сдобийте с чешка електронна SIM карта за данни на уебсайта airalo.com.

Магазини и ресторанти

В обществената зона на летището ще намерите заведение и малък ресторант в залата за заминаващи. В обществената зона на летището не работят магазини.

След като преминете през проверката за сигурност, можете да пазарувате в малкия магазин duty free и да използвате бистрото за напитки и малки закуски под формата на сладкиши или чипс.

Работното време на всички ресторанти и магазини е съобразено с текущия трафик на полети.

Банкомати и обменни бюра

Обменното бюро на летището не работи.

В обществената зона на залата за пристигащи, в крайната лява част (до тоалетните и машината за напитки), можете да използвате банкомат на Komerční banka (Société Générale Group).

Вендинг машини

В транзитната зона и в обществената част на залата за пристигащи ще намерите няколко автомата за напитки и сладкиши, откъдето можете да си купите малки закуски евтино и денонощно.

Съхранение на багаж

На летище Бърно няма място за съхранение на багаж.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.