Трансфер на летище Алгеро

Alghero

Летището се обслужва от един малък терминал на приземния етаж, разделен на зали за заминаващи и пристигащи пътници. Тук е почти невъзможно да се изгубите.

Търсене на най-евтиното настаняване в Сардиния

Отвъд единствения пункт за проверка на сигурността ще се озовете в малка транзитна зона, която е разделена на изходи за свободен достъп до Шенгенското пространство и секция извън паспортния контрол, където се лети за страни извън Шенгенското пространство.

Терминалът не е оборудван с мостчета за качване на борда и до самолета ще стигнете пеша. Въпреки това разстоянията са много кратки и като цяло няма да изминете повече от 150 метра от входа до самолета.

Терминалът е отворен от 04:00 ч. до последното пристигане или заминаване.

Трансфер между полетите

Алгеро не е създаден за полети с прекачване, въпреки това много пътници ще комбинират два отделни полета на Ryanair самостоятелно.

В този случай винаги ще трябва да напуснете транзитната зона и да преминете отново през проверката за сигурност на връщане. Препоръчваме ви да оставите поне 2,5 часа между полетите, за да имате възможност за евентуални закъснения.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.