SATA Air Acores багаж

Dash 8 q-400 на летище Ponta Delgada

Когато пътувате със SATA Air Acores, винаги имате право на безплатен чекиран и ръчен багаж при полети между островите в рамките на Азорските острови.

Извън Азорските острови броят на безплатните багажи зависи от избраната тарифа.

Ръчен багаж

Ръчният багаж е винаги включен в цената на всички тарифи за всички полети в количество от 2 броя. Общото тегло не трябва да надвишава 8 kg.

Максималните размери на ръчния багаж, разрешени за SATA, са следните:

  • 55x40x20 cm
  • 40x30x15 cm

Поради ограниченото пространство в сравнително малките самолети, експлоатирани от SATA Air Acores, е важно да се придържате стриктно към размерите на багажа и ако ги надвишите, да чекирате багажа си безплатно.

Твърдите куфари, които надвишават размерите дори с няколко сантиметра, просто не се побират в салона.

Регистриран багаж

Регистрираният багаж винаги е включен в цената на билета за междуостровни полети в рамките на Азорските острови. За всички полети важи едно и също правило, че багажът не трябва да тежи повече от 23 кг.

При полети от Азорските острови до Мадейра и Канарските острови чекираният багаж не е включен в най-евтината тарифа "Simple". Най-добрата цена за чекиран багаж е при по-скъпата тарифа "Basic".

Сравнете цените на билетите в skyscanner.com

Багаж за деца и детски колички

SATA Air Acores превозва безплатно детски колички за малки деца. Можете да чекирате безплатно сгъваема детска количка, детско столче за кола или детско креватче за пътуване.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.