Fly Universal Air Регистрация на

Fly Universal Air

Universal Air е класически превозвач и позволява безплатна регистрация на летището.

Регистрация на летището

Чекирането на летището се предлага безплатно на всички летища, обслужвани от Fly Universal Air. Часовете на отваряне и затваряне на гишетата могат да варират в зависимост от дестинацията.

Обикновено гишетата отварят приблизително 2 часа преди заминаването.

Все още нямате избран хотел? Получете отстъпки в Booking.com

Онлайн чекиране

Можете да се регистрирате от уюта на дома си чрез компютъра или мобилния си телефон на flyuniversalair.com. Кликнете върху "Manage my booking" (Управление на моята резервация), въведете кода на резервацията си и се регистрирайте.

Можете да отпечатате бордната си карта или, което е по-удобно, да я изтеглите в мобилното приложение и просто да сканирате QR кода на летището.

Регистрацията започва 48 часа преди заминаването, но трябва да отпечатате бордната си карта на хартия. Ако нямате възможност за отпечатване, можете да се регистрирате безплатно на летището.

Избор на място

По време на процеса на закупуване на билета можете да закупите предпочитаното от вас място в по-добрата част на самолета срещу 5 eur.

Винаги обаче има няколко реда в задната част на самолета, които можете да изберете безплатно по време на процеса на закупуване на билета.

Когато се регистрирате онлайн, можете да изберете безплатно определено място за всички места в самолета.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.