KM Malta Airlines полети

Air Malta

Можете да закупите самолетни билети от KM Malta Airlines, особено когато пътувате до Малта. Авиокомпанията си сътрудничи и с други компании, особено с Swiss и Lufthansa.

Въпреки че KM Malta Airlines се профилира по-скоро като нискотарифен превозвач, тя предлага и гарантирани връзки на летище Малта.

Билети могат да бъдат закупени от kmmaltairlines.com. Тъй като KM Malta Airlines лети с конкурентни авиокомпании по повечето маршрути, препоръчваме ви да използвате и сравнението на доставчиците чрез skyscanner.com, където винаги можете да изберете, като кликнете върху уебсайта на авиокомпанията.

Кога да закупите билети

Най-ниските цени обикновено са между 2 и 4 месеца преди заминаването. Не е изключение обаче KM Malta Airlines да предлага специални цени повече от 9 месеца преди заминаването.

Такива промоции са особено изгодни, когато са за дати през лятната ваканция. Това е традиционно най-популярният период за пътуване до Малта и билетите в последната минута могат да бъдат много скъпи.

Цени на билетите

KM Malta Airlines има по-високи цени на билетите в сравнение с конкурентните авиокомпании Ryanair или Wizz Air. Предимство обаче често е широката наличност на промоционални тарифи за множество дати и, особено по време на летните ваканции, разликите в цените с конкурентите стават все по-малки.

Авиокомпаниите също така предлагат повече тарифни пакети и по-евтин чекиран багаж.

Нормалната цена на двупосочните билети от Европа до Малта е около 220 евро в пиковия сезон.

Тарифни класове

KM Malta Airlines предлага 2 стандартни класа на пътуване - икономична и бизнес класа. След това отделните класове се диференцират допълнително в няколко групи, наречени fare families.

Цените на билетите са по-високи при по-високите тарифни класове.

Можете да видите разликите между различните тарифи на снимките по-долу.

Тарифи за икономична класа:

Тарифи за бизнес класа:

Заслужава ли си бизнес класа с KM Malta?

Авиокомпания KM Malta Airlines лети само по европейски маршрути, като най-дългият полет е около 3,5 часа.

Освен това самолетите Airbus A320 не разполагат с истински седалки за бизнес класа, а само със седалки за икономична класа с повече място за краката и гарантирано място до вас.

Чекираният багаж дори не е включен във всички тарифи за бизнес класа, а освежителните напитки обикновено се сервират студени.

Като се има предвид, че цената винаги е повече от два пъти по-висока от тази на икономичната класа, ние лично не смятаме, че закупуването на билет за бизнес класа на KM Malta Airlines си заслужава.

Дестинации

KM Malta Airlines винаги лети от летището си в Малта MLA до предимно европейски дестинации.

Стабилните дестинации в мрежата на KM Malta Airlines включват:

 • Цюрих
 • Милано
 • Рим
 • Катания
 • Лондон
 • Париж
 • Виена
 • Прага
 • Мадрид
 • Мюнхен
 • Брюксел
 • и други места в Западна Европа

Route map

Най-добрият начин да разберете докъде лети KM Malta Airlines е като разгледате приложената по-долу аеронавигационна карта или директно на уебсайта на превозвача kmmaltairlines.com/route-map.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.