Услуги на летище Верона

Верона

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Verona Airport. Къде е най-доброто място за хранене и пазаруване?

Резервирайте хотел близо до летището преди полета си

Интернет и Wi-Fi

Безжичният интернет е достъпен безплатно и без ограничение във времето. Свържете се с мрежата на летище Верона "Безплатен Wi-Fi".

Ако използвате сим карта на ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Италия на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай бързо и лесно се сдобийте с италианска електронна SIM карта за данни на airalo.com.

Магазини и супермаркети

В обществената зона на залата за пристигащи ще намерите само малък павилион за вестници Relay с напитки, сладкиши и вестници. Там можете да си купите например и билети за градския транспорт. Вестникарската будка е отворена от 6:00 до 21:00 ч.

След като преминете през проверката за сигурност, можете да пазарувате в магазина на duty free и в няколко модни бутика.

Хранене

Летището разполага с няколко ресторанта и кафенета, както в обществената, така и в транзитната зона.

Culto Caffe е с най-дълго работно време в обществената зона (4:00-23:15 ч.).

След проверката за сигурност можете да се възползвате от услугите на популярната верига Bricco Cafe или на два местни ресторанта за бързо хранене (PiadBurger2Fly, Homeburger).

Съхранение на багаж

На летище Verona няма помещение за съхранение на багаж или шкафчета.

Банкомати и обменни бюра

На летището няма традиционно обменно бюро.

Въпреки това можете да теглите пари от многобройните банкомати на обичайните италиански банки, разположени в залите за пристигащи и заминаващи пътници.

Питейна вода

На няколко места в транзитната зона са разположени чешми с вода, от които можете да получите безплатна студена вода в собствена бутилка.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.