Транспорт от летище Тиват

Tivat

До летище Tivat няма обществен транспорт. Автобусната спирка е на около 400 метра от терминала.

Коли под наем

Ако искате да обиколите Черногорската ривиера и да откриете няколко различни курорта и плажа, наемането на кола ще бъде най-добрият вариант.

През летния сезон цените започват от 250 евро, а през слабия сезон са дори наполовина по-ниски.

Сравнете цените - резервирайте кола на летище TIV

Такси

Мобилни приложения като Bolt или Uber не работят в Тиват или околностите му. Въпреки това винаги има много таксита на разположение.

Плащането винаги е в брой и обикновено не се използва таксиметров апарат. Цените до основните черногорски дестинации са фиксирани.

  • Тиват - 6 eur
  • Котор - 10 eur
  • Будва - 17 eur

Цени и наличност - Тиват

Автобуси

Няма автобуси, които да спират директно на терминала.

Всички междуградски автобуси от Тиват се движат по главния път по крайбрежието към Будва и столицата Подгорица, а официалната автобусна спирка се намира на кръстовището на около 450 метра от терминала (google.com/maps).

Главната автогара на Тиват, с модерна сграда и билетни каси, се намира на около 1,5 км от летището (google.com/maps).

Разписанията, включително възможността за закупуване на билети онлайн за цяла Черна гора, можете да намерите на уебсайта: busticket4.me.

Можете да закупите билети онлайн само от централната автогара, а не от автобусната спирка в близост до летището, където автобусът може да е напълно зает и изобщо да не спира.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.