Транспорт от летище Свети Вартоломей

Airport SBH

На остров Сейнт Бартоломей няма обществен транспорт.

От летището можете да отидете пеша, да вземете такси или да наемете кола до дестинацията си.

Намерете цени на хотели на остров Сейнт Бартоломю

Коли под наем

Пътуването с автомобил е най-подходящо за по-дълъг престой. Островът е много хълмист и таксита може да не са налични във всички райони.

На самия терминал има гишета на много компании за коли под наем, като Hertz, Sixt, Avis и National.

Тъй като фирмите за отдаване под наем тук са малки и разполагат с ограничен брой автомобили, винаги резервирайте поне 3 месеца преди пътуването си. В този случай можете да получите и доста приятелски цени от 300 евро за седмица.

Намерете цените на хотелите в Сейнт Бартоломей

Такси

Не е известно на острова да работят мобилни приложения за таксита, но пред терминала винаги има много редовни официални таксита, които чакат.

Таксито от летището до Густавия е 15 евро, а до курортите Cul-de-Sac в източната част на острова - 25 евро.

Пеша

Ако посещавате Сейнт Бартоломео само за един ден, ще се справите отлично и на собствените си крака.

Един от най-красивите плажове, над който също така излитат и понякога кацат самолети, се намира само на 600 метра от летището по пешеходна пътека.

До главния град Густавия трябва да вървите известно време по пътя, но рамото е достатъчно широко и безопасно, а разстоянието е малко под 2 км. Най-добре е да поемете по пътя при кръговото кръстовище вляво (карта на маршрута на en.mapy.cz).

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.