Хотели близо до летище Роатан

Роатан

При ранно сутрешно заминаване или много късно пристигане си заслужава да останете да пренощувате на летището за по-голямо удобство.

Придвижването до центъра на града сутрин и през нощта е възможно само с такси, като особено сутрин може да е трудно да се намери такси в покрайнините на острова.

Пренощуване на терминала - работно време

Летището на Роатан се затваря за през нощта и не е възможно да останете да пренощувате. Терминалът отваря около 2,5 до 3 часа преди първото сутрешно излитане, обикновено около 4:00 ч. сутринта.

Поради много тесните условия в сградата на летището, нощувката на летище Роатан така или иначе би била много неудобна.

Настаняване в близост до летището

В непосредствена близост до летището има няколко места за настаняване, които се намират на 10 минути пеша в безопасен район.

  • Airport Inn Roatán - Приблизително 10-12 минути пеша, обикновен, но чист и добре оценен апартамент.
  • Hotel Economica - Малък местен хотел на 3 минути пеша от летището е много евтин и със средна оценка. Въпреки това, за престой за една нощувка, по-малко взискателните пътници със сигурност ще го намерят за достатъчен.

Ако наемате автомобил на острова или отсядате в хотелски комплекс със собствен транспорт, изберете настаняване точно на мястото на пристигане.

Най-добрите курорти на Роатан

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.