Услуги на летище Pico

Летище Pico

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Pico Airport. Къде е най-доброто място за хранене и пазаруване?

Намерете място за настаняване близо до летище Pico

Интернет и Wi-Fi

На цялото летище е наличен неограничен безплатен Wi-Fi.

Ако използвате сим карта на ЕС, можете да провеждате разговори и да използвате данни в Португалия на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай вземете португалска електронна SIM карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти и магазини

В обществената зона на терминала ще намерите освежителни заведения, предлагащи топли и студени напитки, сандвичи, багети или сладкиши.

До клоновете за коли под наем има и много малък магазин за сувенири.

След като преминете през проверката за сигурност, можете да пазарувате в друг местен магазин за сувенири. В транзитната зона няма ресторант или бистро.

Банкомати и обменни бюра

В обществената зона до входа на пункта за проверка на сигурността ще намерите банкомат Santander. На летището няма обменно бюро.

Вендинг автомати

След проверката за сигурност няма заведения за хранене, но можете да използвате поне вендинг машините за напитки, сандвичи и сладкиши. Можете да плащате само с монети.

Съхранение на багаж

На летище Pico не се предлага място за съхранение на багаж.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.