Услуги на летище Острава

Острава

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Ostrava Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Сравнете хотелите на летище Острава

Интернет и Wi-Fi

Wi-Fi е безплатен на цялата територия на летището. Свържете се с горещата точка "Интернет".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Чешката република на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай бързо и лесно се сдобийте с чешка електронна SIM карта за данни на уебсайта airalo.com.

Магазини и ресторанти

В обществената зона на летището ще намерите бистро "Gastro Flight", което предлага багети, сандвичи или напитки. От май 2024 г. има и нов магазин за хранителни стоки на пълно самообслужване COOP, който е отворен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата за пътници и посетители. Плащането се извършва само с карта.

След като преминете през проверката за сигурност, можете да пазарувате в малкия магазин duty free, свързан с вестникарската будка RELAY.

В транзитната зона има малък магазин за закуски, както и кафене Mattoni Grand.

Работното време на всички ресторанти и магазини е съобразено с текущия трафик на полети.

Банкомати и обменни бюра

На летището не се извършва обмяна на валута.

Можете да използвате банкомат на Райфайзенбанк в обществената зона на залата за пристигащи в близост до коридора към жп гарата.

Вендинг машини

В транзитната зона и в обществената зона на залата за пристигащи има няколко вендинг автомата, от които можете да си купите евтини закуски и сладкиши 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Съхранение на багаж

На летище Бърно няма място за съхранение на багаж.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.