Хотели близо до летище Катания

Етна

Ако не искате да пътувате рано сутрин с такси до летището поради липсата на обществен транспорт, можете да пристигнете на летището вечерта и да отседнете в някое от близките места за настаняване.

Повечето от тях са частни апартаменти или къщи за гости, но много от тях се намират на по-малко от 400 метра от терминала, а до него винаги можете да стигнете пеша по пешеходна пътека.

Хотели в близост до летището

  • Catania International Airport Hotel - хотел 4* на около 1,5 км от терминала, това е най-доброто място за настаняване в близост, с цени от 103 eur
  • Bed and Fly Aeroporto Catania - семпла къща за гости на 800 метра от летището, цени от 48 eur
  • Magnolia Boutique Rooms - най-близкото място за настаняване до летището, точно срещу терминала, предлага красиви модерни стаи и е на 2 минути пеша, цени от 110 eur

Хотели в центъра

Ако предпочитате да отседнете в центъра и близо до транспортните връзки до летището, най-доброто местоположение е около централната гара.

Нощувки в терминала

Терминал А остава отворен 24 часа в денонощието, но няма удобни места за сядане.

Поради това спането в терминала е изключително неудобно. В обществената зона има минимален брой места за сядане, а всички светлини са напълно осветени дори през нощта. Единственото по-тихо място е в близост до ресторанта на Макдоналдс на нивото на заминаващите.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.