Трансфер на летище Кьолн

Cologne

Летището разполага с два терминала, свързани с коридор в една сграда. Този коридор между терминалите се използва за преминаване през обществените и транзитните зони. Всъщност е възможно да преминете през проверката за сигурност както на Терминал 1, така и на Терминал 2 за заминаване на всеки изход за заминаване.

Разстоянието между терминалите е приблизително 200 метра.

Евтини хотели близо до летище Кьолн

Кой терминал?

Терминалите са разделени по авиокомпании. Регистрацията и пристигането на определена авиокомпания, независимо от дестинацията, винаги се извършва от определения терминал.

  • Терминал 1 - Eurowings, Ryanair, Lufthansa
  • Терминал 2 - всички останали авиокомпании

Трансфер между полетите

Летището в Кьолн често служи като точка за трансфер, особено между полетите на Eurowings. Пътниците също така често планират собствените си връзки от два отделни полета поради броя на нискотарифните полети в Кьолн.

По време на трансфера не е необходимо да напускате транзитната зона. Багажът ви ще бъде прехвърлен автоматично (в случай че имате и двата полета в една резервация).

Ако сте комбинирали самостоятелния трансфер, пътувате само с ръчен багаж и имате мобилна бордна карта за свързващия полет, също не е необходимо да напускате транзитната зона.

При прекачване между полети от/до Шенгенската зона не се извършват проверки. В противен случай винаги трябва да преминете през паспортна проверка и проверка за сигурност.

Средното време за трансфер не надвишава 35 минути.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.