Транспорт от летище Боа Виста

Боа Виста

На целия остров Боа Виста няма обществен транспорт. Има таксита и коли под наем.

Най-добрите курорти на Боа Виста

Такси

Официалните светлосини таксита с жълта ивица се регулират и контролират от властите и затова са най-безопасни за пътуване.

Винаги има много таксита, паркирани пред терминала на летището след всяко пристигане.

Таксиметровите шофьори обикновено приемат евро за плащане. Плащането може да се извърши само в брой, а цената подлежи на договаряне. Местните таксиметрови шофьори са любезни и обикновено не надценяват цената.

Очаквайте да платите следните таксита от летището:

  • Курорт RIU Touareg - 25 eur
  • Други курорти - 10 eur

Можете да помислите и за наемане на кола, но на острова няма да намерите много пътища и това може да се окаже ненужна инвестиция.

Наемане на автомобил

На летището има само две местни компании за отдаване на автомобили под наем и никакви международни. Цените започват от 45 евро на ден.

Транспорт в рамките на обиколката

Ако пристигате с пълна екскурзия, закупена от туроператор, ще ви бъде осигурен безплатен трансфер от летището до хотела.

След като преминете през паспортния контрол в залата за пристигащи, ще намерите делегата на вашия туристически агент, който ще направи всички необходими приготовления.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.