Услуги на летище Бари

Алберобело

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Bari Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Интернет и Wi-Fi

Безжичният интернет е достъпен безплатно чрез горещата точка AdP_FreeWifi, след като влезете с имейла си или в социалните мрежи.

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Италия на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай се сдобийте с електронна SIM карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти и магазини

Ресторанти и кафенета можете да намерите както пред, така и зад контролно-пропускателния пункт, но в обществената зона ресторантите са много по-просторни. Например можете да посетите McDonald's (9:30-22:00 ч.) или кафене Lavazza (6:00-22:00 ч.). За списък на заведенията посетете уебсайта на летището.

Безмитните магазини, магазините за дрехи или сувенири се намират зад зоната за сигурност, а в обществената зона ще откриете по-малки вестникарски и туристически магазини.

Евтини хотели близо до летище Бари

На летище Бари няма класически супермаркет за хранителни стоки.

Аптека с работно време 7:30-21:00 ч. се намира в обществената зона на залата за заминаващи.

Банкомати

Банкоматите на летището се обслужват от Euronet (не се препоръчва поради неблагоприятното преизчисляване на валутния курс) или Banca Popolare Pugliese с такса 0 eur.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.