Brussels Airlines полети

Brussels Airlines

Brussels Airlines е една от най-евтините европейски авиокомпании и предлага много удобни директни връзки между Брюксел и други дестинации. Можете да намерите и изгодни полети до дестинации в Африка, където има една от най-гъстите мрежи от всички европейски авиокомпании.

Препоръчваме ви да закупите билети директно от brusselsairlines.com, но в идеалния случай първо сравнете цените с конкурентни авиокомпании, например на skyscanner.com.

Купете билети на brusselsairlines.com

Цени на билетите

Обикновено не е проблем да се намерят двупосочни билети до Брюксел от всяка точка на Европа на стойност около 100 евро. За свързващи полети до Канарските острови например - около 160 eur, а до африкански дестинации - около 400 eur.

Най-добре е да закупите билети 2 до 3 месеца преди заминаването в Европа и 3 до 5 месеца преди заминаването за дестинации извън Европа.

Дестинации

Както бе споменато по-горе, списъкът с дестинации на Brussels Airlines може да бъде съсредоточен върху Европа, Северна Америка и Африка.

САЩ се обслужват от Ню Йорк и Вашингтон, докато в Европа дестинациите включват предимно големи градове и големи курорти. В Африка се обслужва почти цялото югозападно крайбрежие от Дакар до Уагадугу и Луанда...

Route map

Най-добър преглед и списък на дестинациите можете да намерите на картата на маршрута, която може да видите заедно с цените на адрес brusselsairlines.com/our-destinations.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.