Air Serbia Регистрация на

Air Serbia - Airbus A330

Пътниците, пътуващи с Air Serbia, могат да се регистрират за полета си безплатно както онлайн, така и на гишето на летището.

Регистрация на летището

Регистрацията на летището обикновено започва 2 часа преди излитането и приключва 45 минути преди планираното излитане. За полетите на дълги разстояния тя е от 3,5 часа до 60 минути преди излитането.

Все още нямате избран хотел? Разгледайте тези специални оферти

На летище Белград BEG чекирането може да се извърши още 24 часа преди заминаването или на киоски за самостоятелно чекиране.

Online check-in

Избегнете опашките на летището, като се регистрирате онлайн. Това е възможно 48 часа преди заминаването и до 1 час преди заминаването. За заминаващите от Берлин, Будапеща и Лион онлайн регистрацията приключва 3 часа преди заминаването.

Багажът може да бъде регистриран до 45 минути преди заминаването или 60 минути преди заминаването за САЩ.

Избор на място

Изборът на място се таксува стандартно по най-евтината тарифа Light, дори по време на онлайн регистрация.

Всички по-високи тарифи включват безплатен избор на място поне в стандартната секция на самолета. Седалките в аварийната пътека или на предните редове се заплащат.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.